Gardehusarregimentet søger en lager- og logistikoperatør til Uddannelsesmaterielkontoret [Denmark]


 

Ser du muligheder frem for begrænsninger, er du handlekraftig og har et godt humør - vil du være en del af et traditionsrigt regiment og være med til at servicere soldaterne på Gardehusarkasernen?

Så bør du søge stillingen som lager- og logistikoperatør ved Uddannelsesmaterielkontoret.

$ads={1}

Om os

Stillingen som lager- og logistikoperatør er placeret ved Gardehusarregimentets stab i Slagelse, ved uddannelsesmaterielkontoret (UMAK) i logistiksektionen. Vi består af 46 fastansatte og kan derudover modtage støtte af op til 22 reservister.

Staben støtter med personaleadministration og forvaltning, presse- og informationstjeneste, sikkerhedstjeneste, uddannelsesmateriel, arbejdsmiljø, og idræt.

Vi er konstant i gang og arbejdstempoet er generelt højt. Vi tror på, at mangfoldighed, samarbejde på tværs af enheder, faglige skel og ikke mindst en tryg fælles arbejdsplads styrker løsningen af vores opgaver. Du bliver derfor en del af et professionelt hold af engagerede kolleger, som i fællesskab løser mangeartede opgaver med mening.

Om stillingen

Vi opbevarer og administrerer det materiel, som bruges til at understøtte uddannelsen af alle soldater ved Gardehusarregimentet. Som lager- og logistikoperatør hos os er du medansvarlig for, at materiellet altid forefindes i vedligeholdt og korrekt efterset tilstand.

Vi betjener dagligt brugernes behov og står altid klar til at hjælpe samt finde alternative løsninger, hvis der opstår udfordringer, eller materiellet ikke er til rådighed.

Ud over opgaverne ved UMAK, indgår du også i løsning af logistiske opgaver ved staben generelt. Det vil typisk være materielforvaltning i DeMars (SAP), klargøring til div. arrangementer ved regimentet samt understøttelse af erhvervspraktikantforløb.

Det kan også dreje sig om støtte til særlige opgaver, som tildeles regimentet med kort varsel.

Om dig

Du har afsluttet en uddannelse som lager- og logistikoperatør, logistikassistent eller anden relevant uddannelse. Du kan også have en håndværksmæssig baggrund som for eksempel tømre eller snedker.

Det er ønskeligt men ikke et krav, at du har erfaring med arbejde i SAP materielmodul (MM) samt vedligeholdelsesmodul (PM). Har du ikke MM- og PM-modulerne, sørger vi for uddannelsen.

Du kan lide at arbejde i en enhed, hvor faglig dygtighed er i højsædet. Du har ordenssans, er samarbejdsorienteret og en har god omgangstone.

Du besidder initiativ, således at du selvstændigt forstår at udnytte rammerne for arbejdets udførelse og din tid bedst muligt. Du er loyal, fagligt velfunderet og stræber altid efter at levere gode opgaveløsninger og resultater til regimentets enheder.

Du har kørekort kategori B og ønskeligt også til kategori C samt truckcertifikat.

Ansættelsesvilkår

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst, i forhold til din uddannelsesbaggrund.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte MJ Martin Grane på telefon 72835319 eller på mail: GHR-S4-01@mil.dk eller SSG Søren Høegh Dreyer på telefon 72835318 eller på mail: GHR-S4-02@mil.dk.

Har du spørgsmål til ansættelsesprocessen herunder ansættelsesvilkår kan du kontakte
Forsvarsministeriets Personalestyrelse, er du velkommen til at HR-konsulent Katharina Ankjær Hammer telefon 7281 9151.

Ansøgningsfristen er søndag den 6. august 2023. Samtaler forventes afholdt i uge 33.
Stillingen ønskes besat snarest muligt derefter.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM GARDEHUSARREGIMENTET
Gardehusarregimentet er et moderne kamptropsregiment med enheder i både Slagelse og Rønne. På Gardehusarkasernen i Slagelse har regimentet I Panserinfanteribataljon, som består af fast personel i stående reaktionsstyrke, og V Uddannelsesbataljon, herunder Gardehusarregimentets Hesteeskadron, som primært uddanner værnepligtige. På Almegårds Kaserne i Rønne har III Opklaringsbataljon, som indeholder både stående styrke og en uddannelsesenhed for værnepligtige, hjemme.

Hverdagen ved regimentet er i stor udstrækning styret af uddannelse og forberedelse til indsættelse både internationalt og nationalt samt at yde støtte til både enheder, enkeltpersoner og pårørende. For Gardehusarregimentet er det ligeledes en spændende og udfordrende opgave at eskortere og stille æreskommandoer for Hendes Majestæt Dronningen, når dette ønskes. Den beredne ceremonielle opgave løses primært af Hesteeskadronen og dens 75 heste, men også personel ved de tre husarbataljoner har mulighed for at blive indsat i forbindelse i regimentets Hoftjeneste.

Husaren i dag står således over for en række spændende opgaver; både i form af national og international tjeneste, som kræver et højt uddannelsesniveau samt Hoftjeneste, som ligeledes stiller store krav til professionalisme, engagement og grundighed.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

GENEREL INFORMATION


Tjenestested

Antvorskov, Danmark

Geografi

Region Sjælland

Organisation/Værn

Hæren

Funktionsniveau

C100

Ansøgningsfrist

06.08.2023

Indrykningsdato
11.07.2023

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال