Administratieve Projectplanner (m/v)! [Netherlands]


 

Zoek jij een nieuwe baan die veel afwisseling biedt binnen een groeiende, stabiele en dynamische organisatie?

Ben jij onze nieuwe projectplanner die alles kan voorbereiden voor de werkzaamheden welke door onze technische specialisten uitgevoerd moeten worden? Lees dan snel verder en reageer vandaag nog want wij zoeken ter versterking van ons team in Vlissingen Oost een Administratieve Projectplanner (m/v)!

Liftal is een grote organisatie gespecialiseerd in alles wat met hijs en heftechniek te maken heeft. In totaal zijn er 4 vestigingen. Ons belangrijkste einddoel is veiligheid te creëren voor iedereen die met hijs-, en hefmiddelen werkt en om dit eindresultaat mogelijk te kunnen maken bieden wij een compleet servicepakket aan voor onze opdrachtgevers. Wij werken in de industriële sector, de maritieme sector en zijn dagelijks alle hijs-; en hefmiddelen aan het testen op veiligheid.

Je komt te werken voor onze afdeling Industrie & Maritiem en de Serviceafdeling en bent verantwoordelijk voor de hele projectvoorbereiding en orderverwerking.

Dit houdt in dat jij;

- De inkomende orders gaat verwerken overeenkomstig aan de raamcontracten en afspraken op basis van calculatie;

- Door jouw goede telefonische service weet de klant van a tot z hoe welke werkzaamheden wij gaan uitvoeren, heb jij alle stappen helder weten te maken zijn alle afspraken gemaakt onder onze kwaliteitsnormen;

- Door jouw service is onze planning geïnformeerd en de agenda is duidelijk voor de klant en de monteur;

- Je hebt de alle orders aangemaakt, zowel intern als extern voor bijvoorbeeld het bestellen van de benodigde materialen;

- Je maakt de pakbonnen zodat er geen enkel logistiek probleem kan ontstaan;

- Je kan administratief meer/minderwerk goed omschrijven zodat de klant op de hoogte hiervan is gesteld;

- Je zorgt ervoor dat onze monteurs goed voorbereid aan het werk kunnen gaan zodat de klant na het keuren voorzien wordt van het juiste certificaat;

- Nadat alle werkzaamheden zijn voltooid verzamel jij de juiste gegevens om de klant te voorzien van een pro forma en hierdoor kan de financiële afdeling een factuur kan opstellen.

Wij zoeken iemand die een vrolijke, commerciële instelling heeft. Wij zoeken iemand die het werk resultaatgericht en accuraat kan uitvoeren. Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau en wanneer je technische kennis hebt is dit zeker een pre. Je bent in bezit van rijbewijs B en meest belangrijke wat je meeneemt is jouw wil alles te leren en mee-, door te groeien binnen onze organisatie.

Van Liftal Hijstechniek krijg je dan een passend salaris conform cao klein metaal & techniek; leuke attenties met de feestdagen; diverse opleidingsmogelijkheden (en wij betalen deze voor je). Uiteraard kan je gebruik maken van onze secundaire arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld de mogelijkheid extra vakantiedagen te kopen.

Reageren is simpel. Stuur jouw curriculum vitae met een goede, leuke motivatie naar ikl@liftal.com, of je belt voor meer informatie met Ingrid van personele zaken op 06 57 81 58 44.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime
Parttime uren: 40 per week

Salaris: €2.500,00 - €3.500,00 per maand

Rooster:

  • ma-vr

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Budget voor professionele ontwikkeling
  • Pensioen
  • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

  • Overuren uitbetaald
  • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Verwachte startdatum: 01-08-2023

$ads={1}

$ads={2}


 

.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Sponsored Ads

نموذج الاتصال